Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vacanță liniștită și în siguranță în Delta Dunării – Sulina (7 nopți/8 zile)

Circuit nou
De la840LEI
Numele complet*
Numarul de telefon*
Adresa de email
* Sunt de acord cu Termenii & Conditiile si Politica de Confidentialitate.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6963

Alege Carpatia Tour!

 • Cel mai bun pret. Intotdeauna!
 • Asistenta turistica disponibila
 • Circuite si servicii de cazare de calitate
 • Flota proprie pe apa si autocare proprii

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă specializată în vacanțe lipsite de griji. Vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un sejur de neuitat!

0722.635.861

carpatia@carpatiatour.ro

Vacanță liniștită și în siguranță în Delta Dunării – Sulina (7 nopți/8 zile)

0
 • 7 nopti / 8 zile
 • Cazare cu mic dejun
 • Transport pe apa
 • Transport rutier
 • Cazare in camera dubla
 • Plecare Bucuresti/Tulcea

Va invitam intr-o frumoasa aventura in Delta Dunarii, punand la dispozitia dvs. toate serviciile de care aveti nevoie pentru un sejur de neuitat. In decursul celor 8 zile de vacanta vom merge impreuna pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administraţia Rezervaţiei Delta Dunării), pe Braţul Tulcea până la intersecţia cu Canalul 36, apoi pe Gârla Sireasa, zone foarte bogate în fauna deltaică. Străbatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunării, un lac deosebit de frumos şi bogat în faună. Ajungem la Mila 23, exact în mijlocul Deltei Dunării unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului. Continuăm către oraşul Sulina un loc unic în lume, unde îşi dorm somnul de veci, laolaltă, prinţi, prinţese şi piraţi, oameni de toate religiile.

Pachetul include cazare 7 de cazare cu mic dejun in locatii unice si frumoase:

Hotel Plutitor Sf. Constantin 3*(Hotelul Plutitor Carpatia este un concept inedit de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii. Poziționat ideal acolo unde Dunărea se varsă în mare, a fost dotat cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță ideală: restaurant propriu ce include gustoase specialități pescărești, terasa, bar, șalupă pregătită pentru excursii) sau similar.

Punct de plecare și retur

București / Tulcea

Ora de plecare

05:00 București / 11:00 Tulcea

Cazare

Camere duble la Hotel Plutitor Sf. Constantin 3* sau similar.

Pretul include

 • Cazare 7 nopți în camera dubla
 • Mic dejun
 • Asistență turistică/ Ghid în fiecare croazieră și excursie

Excursii opţionale pentru grupuri şi individual, din Sulina

 • Pădurea Letea – safari, 6h: 100 lei/pers. (Supliment prânz: 60 lei/pers.)
 • Excursie la varsarea Dunarii in Marea Neagră, 3h: 70 lei/pers.
 • Excursie Răsarit de soare în Golful Musura, 2h: 70 lei/pers.
 • Excursie Lacul Roșu 3h: 70 lei/pers.
 • Excursie Mila 3, canalul cu sălcii, 1h30 min: 45 lei/pers.
 • Excursie Sf. Gheorghe 4-5h: 200 lei/pers.

Reduceri copii

 • Copiii 0 – 7 ani au gratuitate la cazare în aceeaşi cameră cu părinţii
 • Copiii 7 – 12 ani reducere 50 % la cazare în aceeaşi cameră cu părinţii
 • Copiii peste 12 ani: plătesc tariful întreg si beneficiaza de pat suplimentar
Servicii complementare importante
 • Transport terestru Bucuresti-Tulcea si retur: 180 lei/persoana
 • Transport pe apa Tulcea - Sulina si retur: croaziera lacuri: 300 lei/persoanaCroaziera reprezinta transferul de la Tulcea pana la Sulina si retur pe urmatorul traseu: Tulcea - Mila 23 – Crisan – Sulina (6 - 7 ore) si Croaziera Sulina - Dunarea Veche - Mila 8,5 – Bodaproste - Lacul Ligheanca - Trei Iezere – Crisan - Canal Sulina – Tulcea (6 - 7 ore), include gustare pe vasul de croaziera si asistenta turistica in timpul croazierei se organizeaza cu minim 8-15 persoane.
 • Transferul cu barca rapida Tulcea - Sulina si retur: 140 lei/persoanaTransferul cu barca rapida pe urmatorul traseu: Tulcea-Partizani-Maliuc-Gorgova-Crisan-Sulina si retur si se organizeaza incepand de la 1 persoana.
 • Bonus: Excursie la Varsarea Dunarii in Marea Neagra.
Imagini
Program

Ziua 1Bucuresti - Tulcea - Sulina

La ora 5:00, dimineaţa, plecăm din Bucuresti către Tulcea, pe autostrada A2, apoi pe ruta Slobozia – Hârșova- Tulcea. Ajunși în Tulcea,(optional) vom face o vizită la cel mai cunoscut muzeu al Deltei Dunării având o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural, existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare, apoi vom vizita şi centrul oraşului

Imbarcare in jurul orei 11:00 de la Pontonul Carpatia Tour din Tulcea şi pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administraţia Rezervaţiei Delta Dunării), pe Braţul Tulcea până la intersecţia cu Canalul 36 (în cca. 10 minute de la plecare deja suntem în Delta Dunării), coborâm pe Canalul 36 şi apoi facem dreapta pe Gârla Sireasa, zone foarte bogate în fauna deltaică. Continuăm excursia pe Gârla Şontea, printre inundaţiile pline de păsări şi vegetaţie acvatică. Aici vom avea ocazia să vedem lebede, lisițe, rațe, gâște, sitari de mal,șorecari,erete, șoimi de iarnă, vulturi codalb, stârci și chiar pelicani creți. Gustare  pe vaporul de croazieră.

Străbatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunării, un lac deosebit de frumos şi bogat în faună. În cazul zilelor cu vânt puternic şi valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide dacă traversăm sau nu lacul.

Ajungem la Mila 23, exact în mijlocul Deltei Dunării unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului.

Continuăm către oraşul Sulina un loc unic în lume, unde îşi dorm somnul de veci, laolaltă, prinţi, prinţese şi piraţi, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere. Lespezile mortuare, sculptate, spun poveştile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunării îşi iau un părelnic adio de la Bătrânul continent şi se varsă în Marea Neagră, este un loc al confluenţelor.(Durata croazierei 6-7 ore)

Odată ajunşi în Sulina, ne vom caza la unitatea de cazare aleasa.

Hotel Plutitor Sf. Constantin 3*(Hotelul Plutitor Carpatia este un concept inedit de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii. Poziționat ideal acolo unde Dunărea se varsă în mare, a fost dotat cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță ideală: restaurant propriu ce include gustoase specialități pescărești, terasa, bar, șalupă pregătită pentru excursii) sau similar.

Ziua 2Sulina - Padurea Letea - Varsare (excursii optionale)

După ce servim micul dejun, 8:00 dimineața, avem posibilitatea să ne bucurăm de o excursie (opțional) la Pădurea Letea unde vom găsi fâșii alternative de deșert, cu vegetație specifică acestor zone și  pădure cu stejari de luncă seculari, cu unica lor adaptare de a crește pe stratul subțire de teren fertil ce acoperă nisipul sărat al fostului fund de mare, alături de vegetația specifică de pădure subtropicală, pădurea Letea fiind cea mai Nordică pădure subtropicală din Europa. Pe lângă 10 specii de orhidee, asparagus și alte plante subtropicale putem vedea plop argintiu, frasin, tei și alți arbori.

Timp liber pentru relaxare sau descoperirea orașului Sulina.

Ulterior, vă invităm să vă bucurați de un apus de soare autentic in locul unde Dunărea se îmbină cu Marea Neagră.

Ziua 3Sulina - Golful Musura - Lacul Roșu (excursii optionale)

Vă propumen să începem ziua în cel mai plăcut fel, cu un răsărit de soare . Excursia în Golful Musura (opțională) începe la ora 5,30 si ne duce cărte răsăritul perfect prin Insula K. După răsărit ne întoarcem la hotel pentru micul dejun.

După micul dejun putem pleca în excursie la Lacul Roșu (opțional).

Zi liberă la dispoziția turistilor pentru relaxare sau plajă.

 

Ziua 4 Sulina - Sf.Gheorghe (excursie optionala)

Va propunem sa incepem ziua cu o excursie(optional) la Sf.Gheorghe.

Dupa pranz va puteti bucura de o plimbare pe plaja salbatica din Sulina.

Ziua 5-7Timp liber la dispozitia turistilor.

Ziua 8Sulina - Dunarea Veche - Mila 8,5 - Tulcea

Mic dejun.La ora 9:00, ne luăm la revedere de la minunatul oraş Sulina şi ne urcăm pe vaporul de croazieră de la hotelul Plutitor Sf. Constantin, deplasându-ne pe traseul turistic Sulina-Dunarea Veche-Mila 8,5-poligonul de demagnetizare al Marinei Militare, tangentam lacurile Bodaproste-Lacul Ligheanca- Trei Iezere – (aceste lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetaţie submersă bogată (brădiş) dar şi nuferi albi din loc în loc. În această zonă avem toate şansele să întâlnim lebede, cormorani şi egrete)-Canalul Ceamurlia-Crisan-Canal Sulina-Tulcea Odată ajunși în Tulcea ne urcăm în autocar, încărcați cu cele mai frumoase amintiri, și ne luăm „La revedere” de la grandioasa Delta Dunării.(Durata croazierei 6-7 ore).

 

            Tarife cazare Hotel Plutitor Sf. Constantin – Sulina 2022

EARLY BOOKING SEZON 2022

Tarife valabile pentru rezervari pana 01.04.2022, reducere deja aplicata de 20 %

Perioada

Tarif /Loc/Camera dubla/sejur 7 nopți

19.06-26.06

840 lei

26.06-03.07

875 lei

03.07-10.07

900 lei

10.07-17.07

900 lei

17.07-24.07

900 lei

24.07-31.07

900 lei

31.07-07.08

900 lei

07.08-14.08

900 lei

14.08-21.08

900 lei

21.08-28.08

875 lei

28.08-04.09

840 lei

04.09-11.09

840 lei

11.09-18.09

840 lei

18.09-25.09

840 lei

25.09-02.10

840 lei

Harta
6 vizitatori online iau în considerare acest pachet turistic in acest moment!

GDPR

 • Politica de confidentialitate
 • Politica de cookies
 • Google Analytics

Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul carpatiatour.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-confidentialitate/

Politica de cookies

Pentru a imbunatati continuu experienta de utilizare a site-ului www.carpatiatour.ro folosim cookies. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe hard disk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati site-ul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-cookie-uri/ 

Google Analytics

Acest website foloseste Google Analytics pentru a colecta informații anonime precum numărul de vizitatori pe site-ul nostru, cele mai vizitate pagini etc. 

Mentinand acest cod activ, vom putea să îmbunătățim website-ul și experiența vizitatorilor online.