Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

SHOPPING LA ISTANBUL 3 NOPȚI / 5 ZILE

Toamna 2020
De la675LEI
Booking Form
Enquiry Form
Numele complet*
Numarul de telefon*
Adresa de email
* Sunt de acord cu Termenii & Conditiile si Politica de Confidentialitate.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Salvează preferința...

Adding item to wishlist requires an account

7125

Alege Carpatia Tour!

 • Cel mai bun pret. Intotdeauna!
 • Asistenta turistica disponibila
 • Circuite si servicii de cazare de calitate
 • Flota proprie pe apa si autocare proprii

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă specializată în vacanțe lipsite de griji. Vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un sejur de neuitat!

0722.635.861

carpatia@carpatiatour.ro

Copy of SHOPPING LA ISTANBUL 3 NOPȚI / 5 ZILE

0
 • 3 nopti / 5 zile
 • Cazare cu mic dejun
 • BONUS din partea agenției Carpatia Tour: Tur ecumenicCost suplimentar
 • Transport cu autocarul
 • Cazare in camera dubla
 • Ghid de turism atestat
Data de plecare 27.11.2020

Tarif 135 euro/persoană

Date de plecare: 16.09.2020; 23.09.2020; 30.09.2020; 14.10.2020; 28.10.2020 
Tarif: 145 EUR/ persoană

Punct de plecare și retur

București

Ora de plecare

Prezentarea autocarului la ora 21:30. La ora 22:00 plecare spre Istanbul.

Cazare

Camere duble la hotel 3*/4*

Tariful include

-transport autocar licențiat

-3 nopți cazare hotel 3*/4*

-mic dejun

-ghid de turism atestat

BONUS din partea agenției Carpatia Tour : Tur ecumenic

Tariful nu include

-ghizii locali

-intrările la obiectivele turistice

-excursiile opționale

-asigurarea medicală( nu este obligatorie dar o recomandăm)

transportul în comun în Istanbul

Excursii opţionale:

– Tur pietonal cu ghid local 10 euro/ persoana- bilete de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice nu sunt incluse Basilica Cisterna și Palatul Topkapi

– Croazieră pe Bosfor – în funcție de numărul de turiști, drumul până la vapor se va face cu autocarul sau  transportul în comun: 15 euro/ persoană

– Seară turcească cu cină şi dansuri tradiționale : 45 euro/ persoană

– Insula Prinţului – tariful include transport local (tramvai + vaporaş), plimbare cu bicicletele electrice şi prânz: 45 euro/ persoană.

INFORMAȚII IMPORTANTE:

Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): +10 Euro/loc;

Notă: Conform normelor de prevenție COVID-19 prima banchetă dreapta și stânga din autocar sunt libere pe tot parcursul circuitului.

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane
. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care se înscriu singure şi pentru care nu se gaseşte coleg/ă de cameră sau doresc să stea singure în cameră achită în plus supliment single: 60 Euro.

Copiii cu vârsta până în 12 ani, însoţiţi și cazați în cameră cu 2 adulţi, au reducere: 20 Euro

Supliment grup:

– Grup minim 40 pers. 

– DACĂ GRUPUL ESTE MAI MIC DE 40 PERSOANE, TARIFUL SE RECALCULEAZĂ CU 10 ZILE ÎNAINTE DE PLECARE ÎN FUNCȚIE DE NUMĂRUL FINAL DE PERSOANE.

Condiţii de înscriere: 

– 30% avans;

– paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară. NU se poate călători cu Carte de Identitate (CI) sau Buletin (BI) în Turcia.

Renunţări, penalizări, despăgubiri:

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul contractului, turistul datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

   a) 25% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face imediat după achitarea sejurului;

   b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30 de zile înainte de data plecării;

   c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Nota: Organizarea și desfăsurarea programului de mai sus se va face respectând toate măsurile de prevenție în potriva răspândirii noului Coronavirus Covid-19 . Turistii sunt îndemnați să aibă asupra lor mască de protecție pe care o vor purta pe toată durata programului, atât în autocar cât și la obiectivele turistice, fiind obligatorie în Turcia.

Program

Ziua 1– Plecare București

Prezentarea autocarului la ora 21:30. La ora 22:00 plecare spre Istanbul pe traseul: București – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Svilengrad – Căpitan Andreevo – Edirne – Istanbul.

Ziua 2 – Istanbul

După formalitățile de cazare, avem timp liber pentru odihnă, pentru ca în cursul serii, să ne delectăm, opțional, cu o croazieră pe Bosfor (15 € euro/ pers.), după care vom face o vizită la fabrica de piele unde vom participa la o prezentare de modă.

Ziua 3 – Istanbul

După ce luăm micul dejun avem zi liberă la dispoziție sau excursie opțională tur pietonlă cu ghid local (10 euro/ pers.)- la Palatul Topkapi, Basilica Cisterna, Hipodromul, Obeliscul egiptean, Moscheea Albastră și Moscheea Sfânta Sofia. Palatul Topkapi a găzduit vreme de 400 de ani toți sultanii otomani iar din anul 1985 a intrat în patrimoniul UNESCO. Aici admirăm celebru palatul, grădinile și tezaurul unde sunt expuse sabia lui Stefan cel Mare și toiagul lui Moise . Moscheea Albastră este cea mai mare moschee din Istanbul fiind construită de către Sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Moscheea Sfânta Sofia, este denumită astfel datorită celor 21000 de bucăți de faianță bleu din interior. Moscheea Sfânta Sofia sau Agia Sofia a fost definitivată ca și construcție patriarhală de către Împăratul bizantin Iustinian I iar după cucerirea otomană a Constantinopolelui a fost transformată în moschee. Ataturc în 1935 a transformat-o în muzeu și Biserica ortodoxă după care Erdogan în vara anului 2020 în moschee, Basilica Cisterna este construită în secolul al IV-lea și provine dintr-o uriașă cisternă cu apă. Vom vizita Hipodromul, unde acum se află: Fântâna lui Wilhem II , Obeliscul Egiptean , Coloana Şerpuită, Coloana lui Constantin Porfirogenetul. După care vă rămâne timp liber să vizitați Marele Bazar, una dintre cele mai mari piețe acoperite din lume cu peste 60 de străzi și 5000 de magazine cu bijuterii, ceramică pictată manual, covoare, broderii.

Ziua 4 – Istanbul

După micul dejun, timp liber la dispoziție sau excursie opțională  pe Marea Marmara la Insula Prințului – Büyükada, refugiul perfect pentru o excursie de-o zi din orașul de pe două continente. Arhipelagul din care face parte Insula Prințului este format din 9 insule, fiind la doar o oră și jumătate de navigat cu feribotul de la Istanbul, pe Marea Marmara. Büyükada, cea mai mare dintre cele nouă insule, dintre care doar șase sunt locuite. Vom explora insula cu un vehicul electric, după care ne vom delecta cu o masă de prânz, servită în stil  tradițional, inclus în preț.

În cursul serii, opțional Seară Turcească.

Ziua 5 – Istanbul-Bucuresti

După ce luăm micul dejun în jurul orei 09:00 ne întâlnim la recepției, cu bagajele facute, pentru formalitățile de check-out, urmând apoi să  ne începem drumul către țară.

BONUS din partea agenției Carpatia Tour: Tur ecumenic la  Biserica din Vlaherne cu hramul Acoperământul Maicii Domnului (loc unde Maica Domnului s-a arătat mulţimii strânse în vremea împăratului Leon cel Înţelept, când oraşul era asediat şi a lăsat asupra lor Acoperământul), Biserica Românească cu hramul Sfânta Muceniţă Paraschevi, Sfinţii Martiri Brâncoveni şi Sfânta Arghira (ctitorie a Sfântului Constantin Brâncoveanu, închinare la moaştele Sfintei Arghira şi Sfântul Nifon Patriarhul Constantinopolului). Patriarhia Ecumenică (în mod simbolic cea mai înaltă autoritate canonică a lumii creştin-ortodoxe. Închinare la moaştele Sfântului Grigorie Teologul, Sfântului Ioan Gura de Aur, ale Sfintei Solomoni, ale Sfintei Eufimia și ale Sfintei Teofana.  Tot aici este „Coloana Flagelării”, o bucata din coloana de care a fost legat Iisus Hristos când soldaţii romani l-au biciuit şi l-au torturat. Ne vom opri la Piața Taksim unde vizităm un magazin de suveniruri tradiționale și dulciuri de calitate: rahat turcesc, baclava, kataif, ceaiuri de diferite sortimente și condimente. De aici plecăm către tara și vom face un popas în orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, unde vom admira din exterior Moscheea celor 999 de ferestre sau Moscheea Selimiye cunoscută în special prin arhitectura unică a cupolei dar și prin tunelele subterane unde veți putea descoperi numeroase produse tradiționale turcești. După aceea, ne continuăm drumul către ţară, unde vom ajunge în jurul orei 02:00, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

ORDINEA EXCURSIILOR OPȚIONALE SE POATE MODIFICA.

Imagini
6 vizitatori online iau în considerare acest pachet turistic in acest moment!

GDPR

 • Politica de confidentialitate
 • Politica de cookies
 • Google Analytics

Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul carpatiatour.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-confidentialitate/

Politica de cookies

Pentru a imbunatati continuu experienta de utilizare a site-ului www.carpatiatour.ro folosim cookies. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe hard disk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati site-ul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-cookie-uri/ 

Google Analytics

Acest website foloseste Google Analytics pentru a colecta informații anonime precum numărul de vizitatori pe site-ul nostru, cele mai vizitate pagini etc. 

Mentinand acest cod activ, vom putea să îmbunătățim website-ul și experiența vizitatorilor online.