Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

SFARSIT DE SAPTAMANA DE VIS ÎN ARGEȘ!

OFERTA SPECIALA
De la900LEI
Numele complet*
Numarul de telefon*
Adresa de email
* Sunt de acord cu Termenii & Conditiile si Politica de Confidentialitate.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Salvează preferința...

Adding item to wishlist requires an account

11244

Alege Carpatia Tour!

 • Cel mai bun pret. Intotdeauna!
 • Asistenta turistica disponibila
 • Circuite si servicii de cazare de calitate
 • Flota proprie pe apa si autocare proprii

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă specializată în vacanțe lipsite de griji. Vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un sejur de neuitat!

0722.635.861

carpatia@carpatiatour.ro

OFERTA SPECIALA!!!

PENSIUNEA CIPRIAN – CONFORT 4****

PRET PACHET/PERSOANA = 900 LEI

PACHETUL INCLUDE:

 1. TRANSPORT BUCURESTI – PENSIUNEA CIPRIAN SI RETUR
 2. DOUA NOPTI CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA
 3. CINA FESTIVA CU DJ SAMBATA SEARA
 4. FOC DE TABARA CU  băuturi alcoolice (țuică, afinată, vin alb/roze/roșu – câte 1 litru de vin la 4 persoane);
 5. EXCURSIE (SAMBATA)  cu masini “4X4”, cu vizite la Biserica “Brădet”, Schitul de Călugări “Sf. Nectarie”, Mănăstirea “Corbii de Piatră”, Mormântul ultimului “URIAȘ” de piatră, “Căsuța Albastră”, Păstrăvăria “Nucșoara”, Lacul “Învârtita”
 6. EXCURSIE (DUMINICA) cu masini “4X4”, pe traseul Rezervația Naturală “Cheile Vâlsanului”, Cascada “Vâlsan”, Poiana Vâlsanului, Platoul “Poeni” și Barajul “Vâlsan”, Moliviş, Transfăgărășan, Barajului “Vidraru”, Cetatea “Poenari “din Arefu

 

ZIUA 1 – VINERI

Plecare din Bucuresti, statia de metrou Jiului, orele 16:00 (pentru grup de minim 8 persoane). In situatia in care se opteaza pentru transport cu mijloace proprii, pretul se diminueaza cu suma de 100 lei.

Sosirea la Pensiunea Ciprian din Bradet, Arges, in jurul orelor 19:00 urmata de cazarea turistilor. Cazarea se face in camera duble sau triple (pentru familiile cu un copil mai mare de 6 ani).

Prezentarea excursiilor și a posibilităților de petrecere a timpului liber.

Servirea CINEI la Pensiunea Ciprian 4****, orele 19.00.

 

ZIUA A 2- A – SAMBATA

SERVIREA MICULUI DEJUN – 8.00 – 10.00

Plecarea in excursie, la orele 10.00, pe următorul traseu:

1.Biserica Brădet (necropola lui Mircea cel Bătrân, construită în anul 1397), important edificiu caracteristic arhitecturii vechi româneşti, fiind considerată primul monument construit în întregime de meşteri români, singurul din Ţara Românească, integral păstrat de la începutul veacului al XV-lea. Sub raport arhitectural, biserica este considerată cea mai veche prelucrare locală a planului triconc cu turla pe naos, reluând procedeele constructive de la Biserica Mare a Coziei. Aceasta a fost pictată în anul 1700, fost schit de călugări pânâ la 1800, după care a rămas a fi biserică de mir. Lângă biserică se afla Muzeul Parohial, care are o vechime de peste 50 ani, unde putem vedea obiecte din epoca de piatră și unelte din epoca bronzului, cărți în limba slavonă și obiecte de cult folosite în perioada în care era schit de călugări. Există o ladă de zestre din anul 1745 cu obiecte donate de săteni de-a lungul timpului, printre care putem admira opinci de lemn și fier, unul dintre cele 5 ulcioare cu tradiție de nuntă din România și obiecte de cult.

2.Schitului de Călugări Sf. Nectarie. Finalizarea construcţiei a avut loc chiar în ajunul hramului de toamnă al Sfântului Ierarh Nectarie Tămăduitorul, în anul 2005. La sărbătoarea acelui hram a fost adusă la Brădetu icoana mare a Sfântului Nectarie pictată pentru Schitul Brădetu de monahiile din Mănăstirea Sfintei Treimi din Insula Eghina (mănăstire înfiinţată de însuşi Sfântul, ce adăposteşte cinstitele sale moaşte).

În icoana hramului schitului, Sfinţii Nectarie şi Ioan Înaintemergătorul Domnului sunt zugrăviţi umăr lângă umăr. Alăturarea lor nu este deloc nepotrivită: zelul misionar, propovăduirea pocăinţei, a Adevărului, a Sfintei Treimi, a bunei-cuviinţe i-a înflăcărat pe amândoi sfinţii; iar liniştea pustniceştilor sălaşuri, dulceaţa nopţilor de rugăciune, a neîncetatei chemări a Domnului, a curăţiei feciorelnice, a înfrânării, a neagonisirii, a suferinţei i-a înveşmântat cu haina luminoasă a cuvioşiei pe Sfinţii Nectarie şi Ioan, deopotrivă.

3.Mănăstirea Corbii de Piatră, care deține două altare și cea mai veche picture rupestră originală din țară. Cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult este construit direct în stâncă, un loc special menţionat în mai toate ghidurile turistice, asta şi pentru că aici este şi cel mai vechi ansamblu de pictură din România).

4.Mormântul ultimului URIAȘ de piatră. Legenda spune că Maximus, ultimul urias, obosit și plin de răni adânci, după războiul în care se hotărâse să îi ajute pe dacii lui, îi secătuise şi ultimele puteri. Frații lui fuseseră uciși cu toții iar acum, singur și chinuit de durere, se așezase pe un vârf de stâncă gălbuie ca să își limpezească gândurile. Era înalt, neobișnuit de înalt, trei daci suiți unul peste altul, abia îi ajungeau la umeri. Dușmanii îl căutau. Deodată, o lumină puternică îl învălui, apucă să audă o bubuitură puternică și să vadă peretele de piatră din spatele său topindu-se și prinzându-l răsucit în el. Așa a pierit Maximus, ultimul din neamul său hyperborean, liniște, pustiu, secole, praf…Într-o bună zi, peretele de nisip din fundul curții mamei Uța lasă la vedere trupul pietrificat al unui om mare…. maaaare. Bătut de vânt și ploi, nisipul din jurul piciorului și al mâinii cădea mereu iar trupul gigantic ieșea tot mai mult din perete. Într-o bună zi, capul îi căzu în iarbă. Un grup de cercetători a venit să ia probe din el și duşi au fost. Rezultatele nu le-a mai aflat nimeni niciodată. Astăzi, întins într-o poziție chinuită, uriașul Maximus își așteaptă vizitatorii.

5.Povestea Căsuței Albastre. În curtea mamei Uța, Dumnezeu a frământat lutul și cerul, zidind din ele chipuri materiale, legende, o casă albastră, de poveste, și o ființă fragilă, curată și smerită, care a trăit cu simplitatea firească a țăranului conștient că este parte responsabilă în creație. Apoi, le-a înveșmântat pe toate în frumusețe nealterabilă, ca să rămână pe deplin pătrunse.

Adică taină, chemare continua, nevoie perpetuă de revenire și mărturisire liberă a frumuseții Lucrării Lui.

6.Păstrăvăria Nucșoara, de unde putem cumpăra păstrav proaspăt.

7.Lacul Învârtita, despre care cunoaştem faptul că este cel mai mai mare lac carstic format pe gips (sulfurat de calciu) din România, format în secolul al XIX-lea. Situat la o altitudine de 780 m, lacul are o suprafaţă de 2,2 hectare şi o adâncime de cinci metri. Este considerat un important monument al naturii patriei noastre, care face parte din rezervaţia naturală “Măgura – Nucşoara”, împreună cu brazii din partea estică a localităţii.

Intoarcere la pensiune si servirea pranzului, in jurul orelor 15.00.

Dupa pranz, timp liber la dispozitia turistilor.

SERVIREA CINEI FESTIVE – ORELE 20.00 – MUZICA DE CALITATE, DJ, ANTREN SI DANS, PANA SPRE MIEZUL NOPTII

Cina va fi “suspendata” in jurul orelor 21.00, pentru a participa la focul de tabara, cu vin fiert, cantece, joc si voie buna.

ZIUA A  3- A – DUMINICA

SERVIREA MICULUI DEJUN – 8.00 – 10.00

Plecarea in excursie, la orele 10.00, pe următorul traseu:

Vom pleca către Barajul Vâlsan urmând să descoperim minunile naturii de pe traseul Moliviș – Transfăgărășan – Barajul Vidraru – Crutea de Argeș – Pensiunea Ciprian .Plecăm către Rezervația Naturală Cheile Vâlsanului (unde se găsește peştele Asprete, o fosilă vie, cu o vechime de peste 65 de milioane de ani), ne oprim la izvorul de apă sulfuroasă cu proprietăţi terapeutice şi ne continuăm drumul către minunata Cascada Vâlsan. Aici avem de admirat o suprafață de 8-9 km de peisaje, o adevărată frumusețe sălbatică fiind străbătută de apele râului Vâlsan ce izvorăște de sub Varful Moldoveanu, cel mai inalt din Romania, iar la ieşirea din Cheile Vâlsanului, spre amonte este o poiană însorită, Poiana Vâlsanului, unde în fiecare an nenumăraţi turişti îşi instalează corturile pe perioada concediilor.

Continuăm excursia spre Platoul Poeni și Barajul Vâlsan.

Apoi continuăm drumul către Molidiș urmând să ne delectăm ulterior cu peisajele Transfăgărășanului şi Barajului Vidraru. Urmează să vedem un loc încărcat de povești. Fie că vă plac sau nu legendele, fie că vă număraţi sau nu printre cei pentru care Cetatea Poenari rămâne doar „adevăratul castel al lui Dracula”, nu ezitaţi să vă abateţi măcar o dată pe la Cetatea Poenari din Arefu. Cetatea este situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeșului. Iniţial, pe vremea lui Negru Vodă, a fost construit un singur turn, apoi construcția a fost dezvoltată în scop de refugiu sau punct de observație de către Vlad Țepeș, adăugându-i-se turnuri, ziduri şi dependințe. Cetatea Poenari a fost reședința secundară a lui Vlad Țepeș, fiind construită ca post de fortăreață contra otomanilor. Legenda spune că, Vlad Ţepeș, fiind urmărit de turci, a scăpat refugiindu-se în această cetate, după ce a potcovit caii cu potcoavele invers, cu faţa în spate, derutându-și astfel urmăritorii (dacă este deschisă, o putem vizita).

Plecarea spre Bucuresti in jurul orelor 16.00. Sosirea in Bucuresti in jurul orelor 19.00.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

1. Pentru copiii cu vârsta cuprinsa între 0 şi 6 ani se acorda gratuitate.

2. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani plătesc 50% din pachet/adult. 3. Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sunt consideraţi adulţi.

MENIU ORIENTATIV

*cotlet de porc                     *ciorba de perisoare    

*cartofi la cuptor                 * snitel de pui cu piure de cartofi        

*salata de varza                    *salata mixt

*paine                                     *placinta cu branza                  

*apa plata                              *paine                                                  

*chec                                      *apa minerala                                     

BUCUROSI DE OASPETI, VA ASTEPTAM CU DRAG!

Tariful include

 • TRANSPORT BUCURESTI – PENSIUNEA CIPRIAN SI RETUR
 • DOUA NOPTI CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA
 • CINA FESTIVA 
 • FOC DE TABARA CU băuturi alcoolice (țuică, afinată, vin alb/roze/roșu – câte 1 litru de vin la 4 persoane)
 • EXCURSIE (SAMBATA)  cu masini “4X4”, cu vizite la Biserica “Brădet”, Schitul de Călugări “Sf. Nectarie”, Mănăstirea “Corbii de Piatră”, Mormântul ultimului “URIAȘ” de piatră, “Căsuța Albastră”, Păstrăvăria “Nucșoara”, Lacul “Învârtita”
 • EXCURSIE (DUMINICA) cu masini “4X4”, pe traseul Rezervația Naturală “Cheile Vâlsanului”, Cascada “Vâlsan”, Poiana Vâlsanului, Platoul “Poeni” și Barajul “Vâlsan”, Molidiș, Transfăgărășan, Barajului “Vidraru”, Cetatea “Poenari “din Arefu
Imagini

Harta

7 vizitatori online iau în considerare acest pachet turistic in acest moment!

GDPR

 • Politica de confidentialitate
 • Politica de cookies
 • Google Analytics

Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul carpatiatour.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-confidentialitate/

Politica de cookies

Pentru a imbunatati continuu experienta de utilizare a site-ului www.carpatiatour.ro folosim cookies. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe hard disk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati site-ul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-cookie-uri/ 

Google Analytics

Acest website foloseste Google Analytics pentru a colecta informații anonime precum numărul de vizitatori pe site-ul nostru, cele mai vizitate pagini etc. 

Mentinand acest cod activ, vom putea să îmbunătățim website-ul și experiența vizitatorilor online.