Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sărbători Pascale 2024 în rezervația Naturală Valea Vâlsanului

Oferta speciala
775LEI
Booking Form
Enquiry Form
Numele complet*
Numarul de telefon*
Adresa de email
* Sunt de acord cu Termenii & Conditiile si Politica de Confidentialitate.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
03/05/2024
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Proceed Booking

Salvează preferința...

Adding item to wishlist requires an account

3078

Alege Carpatia Tour!

 • Cel mai bun pret. Intotdeauna!
 • Asistenta turistica disponibila
 • Circuite si servicii de cazare de calitate
 • Flota proprie pe apa si autocare proprii

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă specializată în vacanțe lipsite de griji. Vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un sejur de neuitat!

0722.635.861

carpatia@carpatiatour.ro

Resort Carpatia – Pensiunea Ciprian 4*

Brădetu – Argeș

 

Pentru cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Domnului, Resort Carpatia – Pensiunea Ciprian 4*  vă așteaptă să primiți Lumina Învierii acolo unde liniștea îmbrăţişează pădurea!

Sărbători Pascale 2024 în rezervația Naturală Valea Vâlsanului

0
 • Perioada 03 – 06 Mai 2024
 • 3 nopți / 4 zile
 • Cameră dublă/ Single cu baie proprie
 • Demipensiune (Mic dejun și Cină)
 • Masă Festivă de Paște
 • Excursii montane cu masinile 4X4
 • Vacanță în natură
 • Transport cu autocarul București - Brădetu și retur

Puteți vedea:

Biserica Bradet (necropola lui Mircea cel Bătrân), important edificiu caracteristic arhitecturii vechi româneşti, considerată primul monument construit în întregime de meşteri români, singurul din Ţara Românească integral păstrat de la începutul veacului al XV-lea. Sub raport arhitectural, biserica este considerată cea mai veche prelucrare locală a planului triconc cu turla pe naos, reluând procedeele constructive de la Biserica mare a Coziei.

Mănăstirea Corbii de Piatra, care are doua altare si cea mai veche rupestră originală din țară.

Pastravaria Nucsoara si Rezervatia Naturală Cheile Valsanului (unde se gaseste pestele Aspretele,o fosilă vie, cu o vechime de peste 65 de milioane de ani.), o lungime de 8-9 km cu peisaje de o frumusețe sălbatică fiind străbătute de apele râului Vâlsan ce izvoraște de sub Vf. Moldoveanu, la ieşirea din Cheile Vâlsanului, spre amonte, este o poiană însorită, Poiana Vâlsanului, unde în fiecare an nenumăraţi turişti îşi instalează corturile pe perioada concediilor, Platoul Poenari si Barajul Valsan.

Cazare

Camere duble și single la Carpatia Resort – Pensiunea Ciprian

Selectați cel puțin un adult pentru fiecare camera

Pachetul include

Pachetul include:

 • Transport cu autocarul București – Brădetu și retur
 • Cazare – 3 nopţi de cazare cu mic dejun și cină;
 • Masă festivă de Paște
 • Vizitele incluse în program
 • Foc de tabără
 • Muzică de calitate – DJ

Informatii suplimentare

INFORMAŢII SUPLIMENTARE:

 1. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 6 ani se acordă gratuitate.
 2. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani plătesc 50% din pachet/adult.
 3. Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sunt consideraţi adulţi.

 

–  Check in: dupa ora 15:00

–  Check out: pana la ora 11:30

 

Nota*

Optional se pot organiza excursii 4X4 cu vizita Barajului Valsan (Plimbare in natura), Muzeul Satului din Gales, Biserica din Bradetu: 50 lei/persoana.

Optional se poate asigura excursie pe traseul Bradetu-Corbii de Piatra, Pastravaria Nucsoara-Lacul Invartita-Cheile Valsanului-Poenari-Baraj Valsan: 50 lei/persoana.

Ce puteți vedea?
 • Manastirea Dealu
 • Curtea Domneasca Targoviste
 • Cetatuia - Manastirea Negru Voda
 • Bradetu
 • Manastirea Cozia
 • Barajul Valsan
 • Foc de tabara
 • Manastirea Curtea de Arges
Imagini
Program

Ziua 1- Vineri

 Ora 8:00 plecare din Bucuresti catre Targoviste unde vom face o scurta oprire la Manastirea Dealu(Manastirea Dealu se numara printre cele mai remarcante edificii arhitectonice din tara noastra. Inaltata intr-o perioada de mare inflorire artistica (secolul al XVI-lea), biserica reflecta atat din punct de vedere structural cat si sub aspectul plasticii decorative, aportul creator adus de mesterii autohtoni la promovarea arhitecturii romanesti), continuam traseul catre Cetatuia unde vom vizita  Manastirea Negru Voda(Mănăstirea Cetăţuia Negru-Vodă seamănă cu Schitul Meteora din Grecia şi este considerată cea mai aspră sihăstrie românească), dupa vizitarea manastirii ne continuam calatoria catre Namaiesti unde vom vizita Manastirea Nămăiești (În biserica Mănăstirii Nămăieşti se află una din cele mai vechi icoane  nu numai din România ci din întreaga creştinătate si anume Icoana Maicii Domnului), dupa vizitarea Mănăstirii ne îndreptam către Brădetu. Cazare la Pensiunea Ciprian 4*.

 Ziua 2-Sâmbătă
Mic dejun.

Opțional, la ora 10.00 – plecăm în excursia montană cu mașinile 4X4 (Aprox. 6‐7 ore) pe următorul traseu: Biserica Brădet (necropola lui Mircea cel Bătrân, construită în anul 1397), important edificiu caracteristic arhitecturii vechi româneşti, Biserica Brădet este considerată primul monument construit în întregime de meşteri români, singurul din Ţara Românească integral păstrat de la începutul veacului al XV‐lea. Sub raport arhitectural, biserica este considerată cea mai veche prelucrare locală a planului triconc cu turla pe naos, reluând procedeele constructive de la Biserica Mare a Coziei. Aceasta a fost pictată în anul 1700, fost schit de călugări pânâ la 1800, după care a rămas a fi Biserică de Mir. Lângă biserică  găsim Muzeul parohial care are o vechime de peste 50 ani, unde putem vedea pietre din epoca de piatră și unelte din epoca bronzului, cărți în limba slavonă și obiecte de cult folosite în perioada în care era schit de călugări. Există o ladă de zestre din anul 1745 cu obiecte donate de săteni de‐a lungul timpului, dintre care putem admira opinci de lemn și fier, unul dintre cele 5 ulcioare cu tradiție de nuntă din România și obiecte de cult.

Continuăm cu vizitarea Schitului de Călugări Sf. Nectarie. Finalizarea construcţiei a avut loc chiar în ajunul hramului de toamnă, al Sfântului Ierarh Nectarie Tămăduitorul, în anul 2005. La sărbătoarea acelui hram a fost adusă la Brădetu icoana mare a Sfântului Nectarie pictată pentru Schitul Brădetu de monahiile din Mănăstirea Sfintei Treimi din Insula Eghina (mănăstire înfiinţată de însuşi Sfântul, ce adăposteşte cinstitele sale moaşte). În icoana hramului schitului, Sfinţii Nectarie şi Ioan Înaintemergătorul Domnului sunt zugrăviţi umăr lângă umăr. Alăturarea lor nu este deloc nepotrivită: zelul misionar, propovăduirea pocăinţei, a Adevărului, a Sfintei Treimi, a bunei‐cuviinţe i‐a înflăcărat pe amândoi sfinţii; iar liniştea pustniceştilor sălaşuri, dulceaţa nopţilor de rugăciune, a neîncetatei chemări a Domnului,a curăţiei feciorelnice, a înfrânării, a neagonisirii, a suferinţei i‐a înveşmântat cu haina luminoasă a cuvioşiei pe Sfinţii Nectarie şi Ioan, deopotrivă.

Ne continuăm călătoria către Mănăstirea Corbii de Piatră, care deține două altare și cea mai veche rupestră originală din țară, Piatra (cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult construit direct în stâncă, un loc special menţionat în mai toate ghidurile turistice, asta şi pentru că aici este şi cel mai vechi ansamblu de pictură din România).

Legenda spune că Mormântul ultimului URIAȘ de piatră ‐ Maximus obosit și plin de răni adânci, după războiul în care se hotărâse să îi ajute pe dacii lui, îi secătuise şi ultimele puteri. Frații lui fuseseră uciși cu toții iar acum, singur și chinuit de durere, se așezase pe un vârf de stâncă gălbuie ca să își limpezească gândurile. Era înalt, neobișnuit de înalt, trei daci suiți unul peste altul, abia îi ajungeau la umeri. Dușmanii îl căutau, deodată o lumină puternică îl învălui, apucă să audă o bubuitură puternică și să vadă peretele de piatră din spatele său topindu‐se și prinzându‐l răsucit în el. Așa a pierit Maximus, ultimul din neamul său hyperborean, liniște, pustiu, secole, praf…Într‐o bună zi, peretele de nisip din fundul curții mamei Uța lasă la vedere trupul pietrificat al unui om mare…. maaaare.

Bătut de vânt și ploi, nisipul din jurul piciorului și al mâinii cădea mereu iar trupul gigantic ieșea tot mai mult din perete. Într‐o bună zi capul îi căzu în iarbă. Un grup de cercetători a venit să ia probe din el și duşi au fost. Rezultatele nu le‐a mai aflat nimeni niciodată. Astăzi, întins într‐o poziție chinuită, uriașul Maximus își așteaptă vizitatorii.

Povestea Căsuței Albastre

În curtea mamei Uța, Dumnezeu a frământat lutul și cerul, zidind din ele chipuri materiale, legende, o casă albastră, de poveste, și o ființă fragilă, curată și smerită, care a trăit cu simplitatea firească a țăranului conștient că este parte responsabilă în creație. Apoi, le‐a înveșmântat pe toate în frumusețe nealterabilă, ca să rămână pe deplin pătrunse. Adică taină, chemare continua, nevoie perpetuă de revenire și mărturisire liberă a frumuseții Lucrării Lui.

Ne îndreptăm către Păstrăvăria Nucșoara, de unde putem cumpăra păstrav proaspăt, apoi facem o oprire la Lacul Învârtita, despre care cunoaştem faptul că este cel mai mai mare lac carstic format pe gips (sulfurat de calciu) din România, format în secolul al XIX‐lea. Situat la o altitudine de 780 m, lacul are o suprafaţă de 2,2 hectare şi o adâncime de cinci metri. Este considerat un important monument al naturii patriei noastre, care face parte din rezervaţia naturală Măgura – Nucşoara, împreună cu brazii din partea estică a localităţii. Seara servirea cinei.

Cei care doresc să participe la Slujba de Înviere pot merge la Biserica Inaltarea Domnului din Bradetu sau la Schitul Sf. Nectarie Bradetu.

 După Slujba de Înviere vă așteptăm cu vin ouă roșii și cozonac.

Ziua 3-Duminică

Hristos a înviat, oaspeţi dragi! În această zi vă răsfăţăm cu un Sunday Brunch prelungi până la ora 12:00.

În continuare, timp liber pentru excursii montane(optional) in imprejurimi cu masinile 4X4.

Vom pleca către Barajul Vâlsan urmând ca azi să descoperim minunile naturii de pe traseul Molidiș – Transfăgărășan – Barajul Vidraru – Crutea de Argeș – Pensiunea Ciprian. Plecăm către Rezervația Naturală Cheile Vâlsanului (unde se găsește peştele Asprete, o fosilă vie, cu o vechime de peste 65 de milioane de ani), ne oprim la izvorul de apă sulfuroasă cu proprietăţi terapeutice şi ne continuăm drumul către minunata Cascada Vâlsan. Aici avem de admirat o suprafață de 8‐9 km de peisaje , o adevărată frumusețe sălbatică fiind străbătută de apele râului Vâlsan ce izvorăște de sub Vf. Moldoveanu, iar la ieşirea din Cheile Vâlsanului, spre amonte este o poiană însorită, Poiana Vâlsanului, unde în fiecare an nenumăraţi turişti îşi instalează corturile pe perioada concediilor.

Continuăm excursia spre Platoul Poeni și Barajul Vâlsan. Apoi continuăm drumul către Molidiș urmând să ne delectăm ulterior cu peisajele Transfăgărășanului şi Barajului Vidraru. Urmează să vedem un loc încărcat de povești. Fie că vă plac sau nu legendele, fie că vă număraţi sau nu printre cei pentru care cetatea Poenari rămâne doar „adevăratul castel al lui Dracula”, nu ezitaţi să vă abateţi măcar o dată pe la Cetatea Poenari din Arefu. Cetatea este situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeșului.Iniţial, pe vremea lui Negru Vodă, a fost construit un singur turn, apoi construcția a fost dezvoltată în scop de refugiu sau punct de observație de

către Vlad Țepeș, adăugându‐i‐se turnuri, ziduri şi dependințe. Cetatea Poenari a fost reședința secundară a lui Vlad Țepeș, fiind construită ca post de fortăreață contra otomanilor. Legenda spune că, Vlad Ţepeș, fiind urmărit de turci, a scăpat refugiindu‐se în această cetate, după ce a potcovit caii cu potcoavele invers, cu faţa în spate, derutându‐și astfel urmăritorii (dacă este deschisă, o putem vizita).

Seara vom avea pregatită o cină  în cadrul restaurantului pensiunii, urmând să ne înfruptăm cu produse trandiționale , friptură de miel, drob de miel, ouă roșii, cozonac.

 BONUS – foc de tabără în minunata curte a pensiunii.

 Ziua 4 – Luni

 Mic dejun. Dupa servirea micului dejun ne urcam in autocar si pornim catre Bucuresti pe traseul Bradetu-Curtea de Arges unde vom face o scurta oprire la Manastirea Curtea de Arges(“Legenda Mesterului Manole” de care este legat numele manastirii Curtea de Arges spune ca domnitorul tocmise pe cei mai mari mesteri pentru a ridica lacasul de cult. Dar, ceea ce ei construiau ziua, se darama noaptea), Sosire in Bucuresti in cursul după-amiezii.

 

Preț: de la 775 lei / sejur / loc în cameră dublă

Tariful include:

– Transport cu autocarul Bucureti-Bradetu si retur;

– 3 nopti de cazare cu demipensiune;

– Masa festiva de Paste;

– Vizitele cuprinse in program;

Tariful nu include :

Excursie opțională la Mănăstirea Corbii de Piatră: 50 lei/pers.

– Plimbare cu trăsura, 7 pers.: 400 lei / 2 ore

– Plimbări călare individuale, cu instructor: 50 lei / pers./ 30 min.

– Prânz: 55 lei / pers. / masa        

– Ședință masaj de relaxare: 50 lei/ pers./ 40 min.

Renunţări, penalizări, despăgubiri

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, în cazul serviciilor la cerere sau al ofertei standard, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

a) 25% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face imediat dupa achitarea sejurului;

b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30 de zile înainte de data plecării;

c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

 

 

Harta

6 vizitatori online iau în considerare acest pachet turistic in acest moment!

GDPR

 • Politica de confidentialitate
 • Politica de cookies
 • Google Analytics

Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul carpatiatour.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-confidentialitate/

Politica de cookies

Pentru a imbunatati continuu experienta de utilizare a site-ului www.carpatiatour.ro folosim cookies. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe hard disk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati site-ul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta. Gasiti mai multe detalii aici: https://carpatiatour.ro/politica-de-cookie-uri/ 

Google Analytics

Acest website foloseste Google Analytics pentru a colecta informații anonime precum numărul de vizitatori pe site-ul nostru, cele mai vizitate pagini etc. 

Mentinand acest cod activ, vom putea să îmbunătățim website-ul și experiența vizitatorilor online.