Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă specializată în vacanțe lipsite de griji. Vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un sejur de neuitat!
0722.635.861
carpatia@carpatiatour.ro
Tarif excursie:
Tarif pentru 1 adult = 120.00 RON
Tarif pentru 2 adulti = 240.00 RON
Tarif pentru 2 adulți și un copil (6-12) = 340.00 RON
01 NOIEMBRIE 2020
Program: Plecare ora 06:00 din București
Pe traseul nostru vom vizita:
Mănastirea Cerbu este o mănastire ascunsă între munții Dobrogei, străjuită de păduri de tei, fiind pentru credincioși un loc unde își linistesc gândurile. Ansamblul monahal cuprinde o parte cu o simbolistică frumoasă, reiterarea drumului Crucii Mântuitorului Iisus Hristos către dealul Golgotei. Aici se află nouă troițe care, împreună cu capela de sus, formează ansamblul de 14 scări, potrivit celor 14 opriri ale Mântuitorului pe drumul Crucii (ne vom deplasa pe jos aprox.1 km).
Mănastirea Valea Teilor – este o mănastire a carei piatră de temelie a fost pusă relativ recent, în anul 2007. Are cinci praznice dar cele mai importante sunt urmatoarele: Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia – 9 martie; Nașterea Sfântului Ioan Botezătoru – 24 iunie; Sfinții Cuvioși Arsenie și Teodosie cel Mare-9 mai; Izvorul Tămăduirii-prima vineri după Paște.
Mănastirea Cocoș se situează în apropierea comunei Niculițel. Este condusă de o obște de călugari, având drept hramuri Pogorârea Sfantului Duh (biserica mare) și Sfântul Ierarh Nicolae (paraclisul). În anul 1971, pe teritoriul comunei Niculițel, în apropierea mănastirii, săpaturile arheologice au adus la lumină o criptă care adăpostea moaștele a patru sfinți mucenici, sunt creștini martiri din secolele III-IV, martiri pentru Hristos: Zoticos, Attalos, Kamasis și Philippos. La doi ani de la descoperirea lor, Sinodul Bisericii Ortodoxe a decis ca moaștele celor patru să fie depuse în patru racle, la Mănastirea Cocoș din apropiere.
Complexul monahal Saon a luat ființă în anul 1846 când un grup de călugari au plecat de la Mănastirea Celic-Dere. Schitul nou apărut odată cu plecarea călugarilor, numit Schitul Saon, a devenit de sine stătător abia dupa ce partea de nord a Dobrogei devine parte a României ca urmare a deciziei Congresului de la Berlin. Biserica veche are hramul Înalțarea Domnului. În prezent Întregul complex monahal se află înscris pe lista monumentelor istorice.
-transport autocar clasificat pentru transport intern si internațional,
-ghid de turism atestat.
– cheltuieli personale,
– intrările la obiectivele turistice.
– grup minim 18 persoane
– pentru grupuri mai mici de 18 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, în cazul serviciilor la cerere sau al ofertei standard, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:
a) 25% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face imediat după achitarea sejurului;
b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30 de zile înainte de data plecării;
c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile, înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
Organizarea și desfașurarea programului de mai sus se va face respectând toate măsurile de prevenție împotriva răspăndirii noului coronavirus Covid-19 . Turiştii sunt îndemnaţi să aiba asupra lor mască de protecţie pe care o vor purta pe toată durata programului, atât în autocar, cât şi la obiectivele turistice, acest lucru fiind obligatoriu.