021.312.65.66 0735.761.444 0722.635.861 carpatia@carpatiatour.ro

Login

Înscrieți-va acum

După crearea unui cont, veți putea urmări starea plății, confirmarea rezervării și puteți evalua, de asemenea, serviciile noastre după ce s-a terminat turul. Va multumim :).
Numele de utilizator*
Parola*
Confirma Parola*
Prenume*
Nume de familie*
Data Nașterii*
E-mail*
Telefon*
Tara*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Vă rugăm să fiți de acord cu Termenii și Condițiile înainte de a trece la pasul următor

Deja membru?

Login
021.312.65.66 0735.761.444 0722.635.861 carpatia@carpatiatour.ro

Login

Înscrieți-va acum

După crearea unui cont, veți putea urmări starea plății, confirmarea rezervării și puteți evalua, de asemenea, serviciile noastre după ce s-a terminat turul. Va multumim :).
Numele de utilizator*
Parola*
Confirma Parola*
Prenume*
Nume de familie*
Data Nașterii*
E-mail*
Telefon*
Tara*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Vă rugăm să fiți de acord cu Termenii și Condițiile înainte de a trece la pasul următor

Deja membru?

Login

1 DECEMBRIE la Pensiunea Ciprian 4* Brădetu

Recomandarea Carpatia
De la770LEI
Rezervare online
Cerere informații
Numele complet*
Numarul de telefon*
Adresa de email*
Data calatoriei*
Numar persoane*
Mesajul tau
* Sunt de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu Termenii și Condițiile înainte de a trece la pasul următor
Turul nu este disponibilă încă.

Continuați Rezervarea

Salvează în lista mea de dorințe

Adăuga elementul la lista de dorințe necesită un cont

2135

Alege Carpatia Tour!

 • Cel mai bun pret. Intotdeauna!
 • Asistenta turistica disponibila
 • Circuite si servicii de cazare de calitate
 • Flota proprie pe apa si autocare proprii

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne sunați. Suntem o echipă specializată în vacanțe lipsite de griji. Vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un sejur de neuitat!

021.312.65.66
0735.761.444

carpatia@carpatiatour.ro

1 DECEMBRIE la Pensiunea Ciprian 4* Brădetu

0
 • Perioade: 27 Noiembrie - 1 Decembrie 2020
 • 4 nopți / 5 zile
 • Masa: Demipensiune (mic dejun și cină)
 • Transport opțional autocar/ microbuz  (în funcție de numărul de turiști)
 • Cameră dublă/ Single cu baie proprie
 • Cină festivă cu produse tradiționale din zonă ( pomana porcului, țuică fiartă, vin fiert) în jurul unui foc de tabără și muzică românească.

Preț: de la 770 lei / sejur / loc în cameră dublă 

Supliment cameră single: 50 lei / noapte 

Puteți vedea:

Biserica Brădet (necropola lui Mircea cel Bătrân, construită în anul 1397) ; Muzeul parohial unde putem vedea pietre din epoca de piatră și unelte din epoca bronzului, cărți în limba slavonă și obiecte de cult folosite în perioada în care era schit de călugări; Schitului de Călugări Sf. Nectarie; Mănăstirea Corbii de Piatră; Mormântul ultimului URIAȘ de piatră; Căsuța Albastră.

Continuăm cu o experiență de neuitat în compania cailor de rasă, la Popasul Cailor – Pietroșani. Aici ne vom delecta cu o plimbare cu trăsura de 2 ore contra cost 400 lei -7 persoane şi plimbări călare individuale 30 de minute la preţul de 50 lei de persoană. Plimbările se fac sub atenta îndrumare a instructorilor cu vastă experiență şi în compania unor cai extraordinari din rasele Lipițan şi Pur Sânge Arab.

Ne îndreptăm către Păstrăvăria Nucșoara, de unde putem cumpăra păstrav proaspăt, apoi vom face  o oprire și la Lacul Învârtita.

 

 

Cazare

Camere duble și single la Carpatia Resort – Pensiunea Ciprian

Selectați cel puțin un adult pentru fiecare camera

Pachetul include

4 nopți de cazare ( loc în dublă) cu demipensiune (mic dejun și cină);

Cină festivă cu produse tradiţionale din zonă (pomana porcului, tuică fiartă, vin fiert) toate în jurul unui foc de tabară acompaniat de muzica românească.  

 

 

Tariful nu include

 • Transport (microbus sau autocar) București – Brădetu şi retur conform programului – pentru grup minim de 8 pers – 80 lei/ persoană/ dus – întors;
 • Excursie 4X4 cu vizită la Biserica Brădet, Schitului de Călugări Sf. Nectarie, Mănăstirea Corbii de Piatră, Mormântul ultimului URIAȘ de piatră, Căsuța Albastră, Pietroșani, Păstrăvăria Nucșoara, Lacul Învârtita  50 lei/persoană (minim 4 persoane);
 • Excursie pe traseul Rezervația Naturală Cheile Vâlsanului, Cascada Vâlsan, Poiana Vâlsanului, Platoul Poeni și Barajul Vâlsan, Molidiș, Transfăgărășan,  Barajului Vidraru, Cetatea Poenari din Arefu – 50 lei/persoană (minim 4 persoane);
 • Echitație și plimbări cu trăsură : Plimbare cu trăsura, 7 pers.: 400 lei / 2 ore, plimbări călare individuale, cu instructor: 50 lei / pers./ 30 min.

 

 

Imagini
Program

OFERTĂ SPECIALĂ

1 DECEMBRIE LA PENSIUNEA CIPRIAN 4*, BRADETU – ARGEȘ

 

27 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2020

 

Tarif pachet:  770 lei de persoană, cazare în cameră dublă

 

 

Ziua 1:  27.11.2020 – Vineri

Cazarea după ora 14:00.

Prezentarea excursiilor opționale și a posibilităților de petrecere a timpului liber.

Servirea cinei la Pensiunea Ciprian 4*.

Ziua 2: 28.11.2020 – Sâmbătă

SERVIREA MICULUI DEJUN: 8:00 – 10:00

Opțional, la ora 10.00 – plecăm în excursia montană cu mașinile 4×4 (aprox. 6-7 ore) pe următorul traseu:

Biserica Brădet (necropola lui Mircea cel Bătrân, construită în anul 1397), important edificiu caracteristic arhitecturii vechi româneşti, Biserica Brădet este considerată primul monument construit în întregime de meşteri români, singurul din Ţara Românească integral păstrat de la începutul veacului al XV-lea. Sub raport arhitectural, biserica este considerată cea mai veche prelucrare locală a planului triconc cu turla pe naos, reluând procedeele constructive de la Biserica Mare a Coziei. Aceasta a fost pictată în anul 1700, fost schit de călugări pânâ la 1800, după care a rămas a fi Biserică de Mir. Lângă biserică găsim Muzeul parohial care are o vechime de peste 50 ani, unde putem vedea pietre din epoca de piatră și unelte din epoca bronzului, cărți în limba slavonă și obiecte de cult folosite în perioada în care era schit de călugări. Există o ladă de zestre din anul 1745 cu obiecte donate de săteni de-a lungul timpului, dintre care putem admira opinci de lemn și fier, unul dintre cele 5 ulcioare cu tradiție de nuntă din România și obiecte de cult.

Continuăm cu vizitarea Schitului de Călugări Sf. Nectarie. Finalizarea construcţiei a avut loc chiar în ajunul hramului de toamnă, al Sfântului Ierarh Nectarie Tămăduitorul, în anul 2005. La sărbătoarea acelui hram a fost adusă la Brădetu icoana mare a Sfântului Nectarie pictată pentru Schitul Brădetu de monahiile din Mănăstirea Sfintei Treimi din Insula Eghina (mănăstire înfiinţată de însuşi Sfântul, ce adăposteşte cinstitele sale moaşte).

În icoana hramului schitului, Sfinţii Nectarie şi Ioan Înaintemergătorul Domnului sunt zugrăviţi umăr lângă umăr. Alăturarea lor nu este deloc nepotrivită: zelul misionar, propovăduirea pocăinţei, a Adevărului, a Sfintei Treimi, a bunei-cuviinţe i-a înflăcărat pe amândoi sfinţii; iar liniştea pustniceştilor sălaşuri, dulceaţa nopţilor de rugăciune, a neîncetatei chemări a Domnului,a curăţiei feciorelnice, a înfrânării, a neagonisirii, a suferinţei i-a înveşmântat cu haina luminoasă a cuvioşiei pe Sfinţii Nectarie şi Ioan, deopotrivă.

Ne continuăm călătoria către Mănăstirea Corbii de Piatră, care deține două altare și cea mai veche rupestră originală din țară, Piatra (cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult construit direct în stâncă, un loc special menţionat în mai toate ghidurile turistice, asta şi pentru că aici este şi cel mai vechi ansamblu de pictură din România).

Legenda spune că Mormântul ultimului URIAȘ de piatră – Maximus obosit și plin de răni adânci, după războiul în care se hotărâse să îi ajute pe dacii lui, îi secătuise şi ultimele puteri. Frații lui fuseseră uciși cu toții iar acum, singur și chinuit de durere, se așezase pe un vârf de stâncă gălbuie ca să își limpezească gândurile. Era înalt, neobișnuit de înalt, trei daci suiți unul peste altul, abia îi ajungeau la umeri. Dușmanii îl căutau, deodată o lumină puternică îl învălui, apucă să audă o bubuitură puternică și să vadă peretele de piatră din spatele său topindu-se și prinzându-l răsucit în el. Așa a pierit Maximus, ultimul din neamul său hyperborean, liniște, pustiu, secole, praf…Într-o bună zi, peretele de nisip din fundul curții mamei Uța lasă la vedere trupul pietrificat al unui om mare…. maaaare. Bătut de vânt și ploi, nisipul din jurul piciorului și al mâinii cădea mereu iar trupul gigantic ieșea tot mai mult din perete. Într-o bună zi capul îi căzu în iarbă. Un grup de cercetători a venit să ia probe din el și duşi au fost. Rezultatele nu le-a mai aflat nimeni niciodată. Astăzi, întins într-o poziție chinuită, uriașul Maximus își așteaptă vizitatorii. 

Povestea Căsuței Albastre

În curtea mamei Uța, Dumnezeu a frământat lutul și cerul, zidind din ele chipuri materiale, legende, o casă albastră, de poveste, și o ființă fragilă, curată și smerită, care a trăit cu simplitatea firească a țăranului conștient că este parte responsabilă în creație. Apoi, le-a înveș­mântat pe toate în frumusețe nealterabilă, ca să rămână pe deplin pătrunse. Adică taină, chemare continua, nevoie perpetuă de revenire și mărturisire liberă a frumuseții Lucrării Lui.

Continuăm cu o experiență de neuitat în compania cailor de rasă, la Popasul Cailor – Pietroșani. Aici ne vom delecta cu o plimbare cu trăsura de 2 ore şi plimbări călare individuale de 30 minute. Plimbările se fac sub atenta îndrumare a instructorilor cu vastă experiență şi în compania unor cai extraordinari din rasele Lipițan şi Pur Sânge Arab.

Ne îndreptăm către Păstrăvăria Nucșoara, de unde putem cumpăra păstrav proaspăt, apoi facem o oprire la Lacul Învârtita, despre care cunoaştem faptul că este cel mai mai mare lac carstic format pe gips (sulfurat de calciu) din România, format în secolul al XIX-lea. Situat la o altitudine de 780 m, lacul are o suprafaţă de 2,2 hectare şi o adâncime de cinci metri. Este considerat un important monument al naturii patriei noastre, care face parte din rezervaţia naturală Măgura – Nucşoara, împreună cu brazii din partea  estică a localităţii.

Cazare și cină – fasole la pirostrii, la Pensiunea Ciprian 4*.

Ziua 3: 29.11.2020 – Duminică

SERVIREA MICULUI DEJUN: 8:00 -10:00

Opţional, excursie cu maşinile 4×4 şi vom pleca către Barajul Vâlsan  urmând ca azi să descoperim minunile naturii de pe traseul Molidiș – Transfăgărășan – Barajul Vidraru – Crutea de Argeș – Pensiunea Ciprian.

Plecăm către  Rezervația Naturală Cheile Vâlsanului (unde se găsește peştele Asprete, o fosilă vie, cu o vechime de peste 65 de milioane de ani), ne oprim la izvorul de apă sulfuroasă cu proprietăţi terapeutice şi ne continuăm drumul către minunata Cascada Vâlsan. Aici avem de admirat o suprafață de 8-9 km de peisaje , o adevărată frumusețe sălbatică fiind străbătută de apele râului Vâlsan ce izvorăște de sub Vf. Moldoveanu, iar la ieşirea din Cheile Vâlsanului, spre amonte este o poiană însorită, Poiana Vâlsanului, unde în fiecare an nenumăraţi turişti îşi instalează corturile pe perioada concediilor. 

Continuăm excursia spre Platoul Poeni și Barajul Vâlsan.

Apoi continuăm drumul către Molidiș urmând să ne delectăm ulterior cu peisajele Transfăgărășanului şi Barajului Vidraru.  Urmează să vedem un loc încărcat de povești. Fie că vă plac sau nu legendele, fie că vă număraţi sau nu printre cei pentru care cetatea Poenari rămâne doar „adevăratul castel al lui Dracula”, nu ezitaţi să vă abateţi măcar o dată pe la Cetatea Poenari din Arefu.

Cetatea este situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeșului. Iniţial, pe vremea lui Negru Vodă, a fost construit un singur turn, apoi construcția a fost dezvoltată în scop de refugiu sau punct de observație de către Vlad Țepeș, adăugându-i-se turnuri, ziduri şi dependințe. Cetatea Poenari a fost reședința secundară a lui Vlad Țepeș, fiind construită ca post de fortăreață contra otomanilor. Legenda spune că, Vlad Ţepeș, fiind urmărit de turci, a scăpat refugiindu-se în această cetate, după ce a potcovit caii cu potcoavele invers, cu faţa în spate, derutându-și astfel urmăritorii (dacă este deschisă, o putem vizita).

Următoarea oprire este Mănăstirea Curtea de Argeș (Legenda Meșterului Manole de care este legat numele mănăstirii Curtea de Argeș spune că domnitorul tocmise pe cei mai mari meșteri pentrua ridica lăcașul de cult. Dar, ceea ce ei construiau ziua, se dărâma noaptea).

Ne întorcem la pensiune în jurul orei 15.00 și avem timp liber la dispoziție pentru odihnă.

Cazare şi cină la Pensiunea Ciprian 4*.

Ziua 4: 30.11.2020 – Luni

SERVIREA MICULUI DEJUN: 8:00 -10:00

După micul dejun ne vom strânge cu toţi pentru a participa la o plimbare cu trăsura cu cai de rasă echipați tradițional pentru a sărbătorii Sf. Andrei și Ziua Națională. Pe drumul pe care îl vom face pânâ la Biserica Brădetu, aproximativ 1 km, ne vor însoți călăreţi îmbrăcați în costume naționale  autentice. Odata ajunși la lacășul de închinare, vom asista la o slujbă, ulterior urmată de un scurt spectacol de cântece populare românești. Întorși la pensiune ne vom bucura de un nou spectacol plin de surprise și muzică de calitate, în jurul focului de tabără.

Cină Festivă și cazare la Pensiunea Ciprian 4*.

Ziua 5: 01.12.2020 – Marţi

SERVIREA MICULUI DEJUN: 8:00 -10:00

În jurul orei 11:00 eliberarea camerelor.

 

Pachetul include:

 • Cazare – 4 nopţi de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină);
 • 30.11.2020 – Cină festivă cu produse tradiţionale din zonă (pomana porcului, țuică fiartă, vin fiert) toate la un foc de tabară acompaniat de muzica românească). 

Pachetul nu include:

 • Transport (microbus sau autocar): București – Brădetu şi retur conform programului ( pentru grup minim de 8 pers.) – 80 lei/ persoană/ dus – întors;
 • Excursie cu mașinile 4×4  la Biserica Brădet, Schitului de Călugări Sf. Nectarie, Mănăstirea Corbii de Piatră, Mormântul ultimului URIAȘ de piatră, Căsuța Albastră, Pietroșani, Păstrăvăria Nucșoara, Lacul Învârtita  50 lei/pers. (minim 4 persoane);
 • Excursie pe traseul Rezervația Naturală Cheile Vâlsanului, Cascada Vâlsan, Poiana Vâlsanului, Platoul Poeni și Barajul Vâlsan, Molidiș, Transfăgărășan,  Barajului Vidraru, Cetatea Poenari din Arefu – 50 lei/persoană.  (minim 4 persoane);
 • Echitație și plimbări cu trăsură : Plimbare cu trăsura, 7 pers.: 400 lei / 2 ore, plimbări călare individuale, cu instructor: 50 lei / pers./ 30 min.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE:

 1. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 6 ani se acordă gratuitate.
 2. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani plătesc 50% din pachet/adult.
 3. Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sunt consideraţi adulţi.

 

Harta

5 persoane analizează această ofertă chiar în acest moment!
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau le puteți opri in Setarile privind confidentialitatea.
AcceptSetarile privind confidentialitatea

GDPR

 • Politica de confidentialitate
 • Politica de cookies
 • Google Analytics

Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul carpatiatour.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Gasiti mai multe detalii aici: https://www.carpatiatour.ro/politica-de-confidentialitate/

Politica de cookies

Pentru a imbunatati continuu experienta de utilizare a site-ului www.carpatiatour.ro folosim cookies. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe hard disk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati site-ul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta. Gasiti mai multe detalii aici: https://www.carpatiatour.ro/politica-de-cookie-uri/ 

Google Analytics

Acest website foloseste Google Analytics pentru a colecta informații anonime precum numărul de vizitatori pe site-ul nostru, cele mai vizitate pagini etc. 

Mentinand acest cod activ, vom putea să îmbunătățim website-ul și experiența vizitatorilor online.